OPROEP: WHAT CAN YOU BRING?

Beste DDG-ers,

Vorige week heb ik mij tijdens de bestuursvergadering beschikbaar gesteld als vicevoorzitter van onze vereniging. Ondanks mijn agenda die waarschijnlijk net als die van jullie druk is en vol, vind ik het belangrijk om een actieve rol te spelen binnen de DDG. Er gebeurt momenteel veel binnen onze sector wat niet zo mooi is en we moeten alert zijn! Maar minstens zo belangrijk: ik vind het geweldig om contact te hebben met mijn collega-regisseurs, om elkaar te ondersteunen en te inspireren waar mogelijk.

Momenteel hebben we zo’n 300 leden waarvan maar een handje vol actief kan zijn.  Wij zouden dit graag veranderen. Misschien heb jij wel iets in huis wat onze vereniging nog ontbeert. De DDG is niks als we er niet met onze eigen blote handen vorm aan geven. Wij zouden graag zien dat de DDG veel meer een vereniging is die bloeit dankzij de regisseurs die actief deelnemen. Ervaren of beginnend. Beroemd of onbekend. Gelauwerd of niet. De DDG is van jou! Je betaalt ervoor. We komen op voor jouw rechten, en – niet onbelangrijk – we willen een afspiegeling zijn van wat er leeft onder onze leden.

Daarom stellen we je de vraag: WHAT CAN YOU BRING?

En wil je op een andere manier actief zijn, actie voeren, schrijven, filmen, ook als het weinig is? Laat ons weten wat je zou willen doen als actief lid, binnen de beschikbare tijd die je hebt, ook al is het weinig, en wij zijn blij met je! info@directorsguild.nl

Weet je niet wat je je er bij moet voorstellen? Een paar voorbeelden: We staan op het punt om onze ledenavonden anders in te gaan richten. Heb je ideeën? Laat het ons weten. Wil je zelf een ledenavond organiseren? Wij helpen je. We zijn verwikkeld in een strijd om onze auteursrechten. Energie om actieplannen te maken? Onze algemene ledenvergadering komt er aan en we willen een feestje bouwen. Zin in een feestje? Om te helpen met organiseren?

Author: Ditteke Mensink

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.