Nieuwe editie Rotterdams Open Doek – 12 maart 2024

DDG Nieuws

Vrijdag 1 maart, 2024

Op 12 maart 2024 vindt de volgende editie van Rotterdams Open Doek plaats, dé plek waar elke maand shorts van talentvolle filmmakers worden vertoond, die zijn geselecteerd door een vakkundige jury.

Dit seizoen kunnen de maandwinnaars wederom een jaar lang gratis kennismaken met de DDG en we kijken ernaar uit om deze talentvolle makers te verwelkomen!

PROGRAMMA

Over Morgen, Finn van den IJssel.
44.1kHz, Daan Kamphorst & Koen van Driel
Vermist Kind, Kevin Tromp
fin, Lieke Bezemer, Max Houtman

Bestel je kaartje hier!

Over Rotterdams Open Doek

Alleen talent telt, er zijn geen regels, geen thema’s en geen leeftijdsgrenzen. Iedereen die korte films maakt en in aanmerking denkt te komen voor de maandelijkse grote show-off op het witte doek in LantarenVenster kan diens film insturen.

Professionals uit de film- en mediawereld beoordelen alle inzendingen en maken een avontuurlijke selectie voor Rotterdams Open Doek. Op de avond zelf worden de makers van de vertoonde films aan de tand gevoeld door een presentator en een unieke special guest. Het publiek praat vanzelfsprekend mee over hetgeen er net gezien is. Rotterdams Open Doek is het ontmoetingsplatform en de kweekvijver voor de Rotterdamse filmwereld!

Per editie wordt door middel van publieksstemmen de beste film gekozen. Aan het einde van het seizoen gaan de beste films door naar de seizoensfinale. Tijdens deze editie wordt de winnaar van het seizoen bekend gemaakt.

Wil je een keer inzenden voor Rotterdams Open Doek? Dat kan! Lees alles over hoe je een film kan inzenden, over onze jury, de winnaars van het vorige seizoen en meer.

Foto: Rottersdams Open Doek

Regisseer jij films of programma's die worden uitgezonden op televisie?

Meld je gratis aan bij auteursrechtenorganisatie VEVAM en ontvang vergoedingen voor je werken!

Sluit je aan bij VEVAM!

Contactgegevens

Dutch Directors Guild
De Lairessestraat 125 sous
1075 HH Amsterdam

kvk: 33298563
tel: +31 (0)6 836 72 215
e-mail: info@directorsguild.nl

Openingstijden:
Het DDG-bureau is telefonisch bereikbaar op:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.00 – 17.00 uur.