Kom 11 mei naar de Nacht van de Wansmaak

DDG, ACT en VERS organiseren gezamenlijk op maandag 11 mei in Het Ketelhuis De Nacht van de Wansmaak. Jan Doense zal dan met schaamteloos enthousiasme de onderkant van de filmgeschiedenis belichten. Hij laat ons een avond beleven vol parels van de wansmaak, opgediept uit de diepste krochten van de wereldcinema:

DE NACHT VAN DE WANSMAAK
Has Risen from the Grave!

Omdat het zo goed is om van andermans fouten te leren; een film die tegenvalt of een scène die grandioos uit de bocht is gevlogen, levert interessante inzichten op. Kom kijken en praat mee!

De première van deze editie van de Nacht van de Wansmaak vond plaats tijdens het IFFR in een strak uitverkocht Luxor Theater in Rotterdam, waarna een enthousiast ontvangen tour langs de Nederlandse filmtheaters volgde. De Nacht van de Wansmaak is een fenomeen onder cult-liefhebbers. Nu speciaal voor leden van DDG, ACT en VERS.De meeste trailers en fragmenten zijn niet Nederlands ondertiteld maar Engels gesproken. Het programma duurt ongeveer twee uur.

Aanmelden is gewenst en kan via Eventbrite. Na afloop van deze speciale filmmakerseditie bieden de DDG, ACT en VERS iedereen graag een drankje aan.

Ontmoet je collega’s bij het aanschuifdiner:

Kom voorafgaand aan deze voorstelling gezellig eten in Het Ketelhuis. Doe mee aan het aanschuifdiner. Je hebt al een dagschotel voor 12,00 euro (bestellen en betalen in Het Ketelhuis op het moment zelf). Je kunt zien wat er die dag op het menu staat via: http://www.ketelhuis.nl/eten-drinken-bij-de-ketelkeuken.
Laat ons op info@directorsguild.nl even weten als je komt eten o.v.v. aanschuifdiner.

 

Programma:

Datum:      maandag 11 mei
Waar:         Het Ketelhuis, grote zaal, Pazzanistraat 4 Amsterdam
Aanvang:   20.00 uur zaalprogramma  ⁄  vanaf 18.00 uur aanschuifdiner
Na afloop: Borrel in de foyer van Het Ketelhuis

Author: DDG

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.