Maak jij podcasts of radiodocumentaires en wil je meepraten over de positie van audioregisseurs? Op donderdag 28 september 2023 organiseert de Dutch Directors Guild (DDG) samen met het Podcastnetwerk een middag over de knelpunten in het audiolandschap.

Programma

Onder leiding van moderator Mina Etemad gaan o.a. Randy Vermeulen (eindredacteur/producent AudioCollectief SCHIK), Martijn Winkler (regisseur/bestuurslid DDG), Maarten Treurniet (regisseur/voorzitter DDG) en Maya Schepers (secretaris audio — fictie en documentaire NPO-fonds) met het publiek in gesprek over het audiovak. Wat zijn de uitdagingen bij het werken met partijen als de NPO? Hoe lossen we die op? Naast de knelpunten brengen we ook graag perspectief: uit de situatie van de filmdocumentairemakers blijkt dat er veranderingen ophanden zijn.

Ook geeft eindredacteur en producent Randy Vermeulen een presentatie over de totstandkoming van De Erfenis, de nieuwe serie van AudioCollectief SCHIK die zij onafhankelijk van de publieke omroep maken.

Meld je gratis aan

We nodigen graag alle audiomakers, producenten en eindredacteuren uit voor deze middag waarin knelpunten, inspiratie en perspectief voor audioprofessionals ter sprake komen. Na afloop van het programma kun je tijdens de borrel napraten met collega’s! Deelnemen is gratis, aanmelden verplicht via de site van THT.

Regisseer jij films of programma's die worden uitgezonden op televisie?

Meld je gratis aan bij auteursrechtenorganisatie VEVAM en ontvang vergoedingen voor je werken!

Sluit je aan bij VEVAM!

Contactgegevens

Dutch Directors Guild
De Lairessestraat 125 sous
1075 HH Amsterdam

kvk: 33298563
tel: +31 (0)6 836 72 215
e-mail: info@directorsguild.nl

Openingstijden:
Het DDG-bureau is telefonisch bereikbaar op:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.00 – 17.00 uur.