DDG DPN Avond over documentaire begrotingen en contracten

Producent en regisseur zijn partners in een filmproject en als zodanig gezamenlijk verantwoordelijk voor een realistische, werkbare begroting. DDG vindt het belangrijk dat de leden voldoende kennis hebben van financiële & contractuele zaken, zodat er tijdens een productie op hetzelfde niveau kan worden gecommuniceerd. Dit komt de transparantie en de werkrelatie ten goede en levert de beste producties op.

Daarom organiseren DDG en DPN op maandag 13 november de ledenavond:
Alles wat je als regisseur altijd al wilde weten over documentaire begrotingen en contracten, maar niet durfde te vragen.

Katja Draaijer, producent van BALDR Film en voorzitter van de DPN ( Documentaire Producenten Nederland) zal in de case study Roze Wolk van Anne-Marieke Graafmans de documentaire begroting doorlopen.
Natasja Möhrs werkzaam als gedelegeerd producent zowel bij Column als bij Pieter van Huystee Film zal de documentaire Het Nieuwe Rijksmuseum van Oeke Hoogendijk behandelen.

Geïnteresseerd om er maandag 13 november bij te zijn? Meld je komst dan hier. Ook horen we graag welke vragen en suggesties over financiering, financieringsmogelijkheden en contracten je deze avond op de agenda zou willen zetten zodat we het programma kunnen afstemmen op vragen en behoeften uit het veld! Stuur je vraag naar info@directorsguild.nl o.v.v. DDG DPN Avond.

Na afloop bieden we jullie graag een drankje aan.

Waar: Bioscoop Het Ketelhuis, Amsterdam
Wanneer: maandag 13 november
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: gratis

Author: DDG

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.