Workshop & competitie synopsisontwikkeling animatie features

Het Filmfonds en het Nederlands Film Festival organiseren tijdens het Nederlands Film Festival een workshop synopsisontwikkeling voor animatie features. Scenaristen – bij voorkeur samen met een concept-artist of een storyboarder –  worden uitgenodigd hiervoor een synopsis in te sturen. Dit is de voorwaarde om deel te kunnen nemen aan de workshop.

Uiterlijk 1 september 2014 dient deze synopsis (Nederlands en Engels), een motivatie en een CV aangeleverd te worden via het aanvraagformulier op www.filmfonds.nl.

Op basis van de aanmeldingen worden maximaal 10 teams geselecteerd, die in intensieve een-op-een sessies worden begeleid door gerenommeerde buitenlandse en Nederlandse professionals zoals onder meer Fernando Trueba(regisseur/scenarist/producent van de OSCAR-genomineerde film Chico & Rita) en Piet Kroon (regisseur/story artist Ice Age, Shrek, Rio) bij het perfectioneren van hun synopsis. 

Een deskundige jury beloont de beste synopsis met een bijdrage van het Nederlands Filmfonds van 12.500 Euro voor treatmentontwikkeling.

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.