Vergoeding voor jouw pensioen en AOV door Oog voor impuls

Sectornieuws

Donderdag 13 juni, 2024

Via financiële regelingen stimuleert Oog voor Impuls zzp’ers, opdrachtgevers en werkgevers in de culturele en creatieve sector om een gezonde en duurzame beroepspraktijk in te richten. Speciale aandacht is er voor arbeidsongeschiktheid en pensioen. Veel zzp’ers zijn namelijk onverzekerd en sparen nog niet voor later. Het enorme aanbod van voorzieningen zorgt vaak voor keuzestress. Om zzp’ers beter te informeren en ondersteunen, heeft Oog voor Impuls verschillende handige tools ontwikkeld. 

Pensioen

Doe de test De Pensioenkijker, om te zien welke manieren van sparen het beste bij jou past. Als je je keuze hebt gemaakt en een regeling hebt afgesloten, vraag je een vergoeding aan voor de kosten van deze voorziening via Nu voor later. Vergeet niet goed de spelregels door te lezen.

Arbeidsongeschiktheid

Vraag na het afsluiten van je AOV een vergoeding voor deze kosten aan via de regeling Zelfverzekerd. Lees hier ook goed de spelregels door. Binnenkort verschijnt ook de Zelfverzekerd Zelfcheck: een test die je helpt oriënteren bij het kiezen van een voorziening die het beste aansluit op jouw situatie.

Bekijk ook de testimonials van aanvragers van deze regelingen en kom erachter voor welke voorziening zij hebben gekozen in hun situatie.

 

Bron: Oog voor Impuls.

Regisseer jij films of programma's die worden uitgezonden op televisie?

Meld je gratis aan bij auteursrechtenorganisatie VEVAM en ontvang vergoedingen voor je werken!

Sluit je aan bij VEVAM!

Contactgegevens

Dutch Directors Guild
De Lairessestraat 125 sous
1075 HH Amsterdam

kvk: 33298563
tel: +31 (0)6 836 72 215
e-mail: info@directorsguild.nl

Openingstijden:
Het DDG-bureau is telefonisch bereikbaar op:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.00 – 17.00 uur.