Uitnodiging EYE voor Heddy Honigmann programma

Filmmaakster Heddy Honigmann ontvangt op 2 december a.s. de Prins Bernhard Cultuurfondsprijs voor haar gehele oeuvre. De films van Honigmann bevinden zich in de collectie van EYE.

DDG-leden zijn van harte welkom bij de voorstellingen van Metaal & melancholie (14 december 19.15) en Tot ziens (18 december 14.00) die in het Heddy Honigmann programma worden vertoond.

Heddy Honigmann zal aanwezig zijn bij beide voorstellingen. Op 18 december spreekt zij na afloop met Mart Dominicus (adviseur scenario en montage bij Tot ziens). EYE-programmeur Leo van Hee zal op 14 december een Q&A met haar leiden.

Als je gebruik wilt maken van deze uitnodiging stuur dan uiterlijk 8 december a.s. een e-mail aan opening@eyefilm.nl, met in de onderwerp regel ‘Heddy Honigmann’. Vermeld welke van bovengenoemde voorstellingen je wilt bezoeken en of je 1 of 2 kaarten wilt.
Je toegangskaarten  liggen dan klaar op de dag van vertoning vanaf een uur voor aanvang bij de gastenbalie in de entreehal van EYE.

Verder maakt EYE jullie graag attent op de keuzefilm van Heddy Honigmann, En het leven gaat door (1992) van de Iraanse cineast Abbas Kiarostami. Deze wordt vertoond in EYE op 23 december om 19.15.

 

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.