‘Perfect Horse’ en ‘Vleesverlangen’ in Ketelhuis op 18 april

De Dutch Academy For Film presenteert i.h.k.v. de Academy vertoningen Gouden Kalf 2016, op maandag 18 april in het Ketelhuis twee documentaires:

Programma 18 april
19.00 uur PERFECT HORSE – Hans Fels
20.30 uur nagesprek met Hans Fels
21.00 uur VLEESVERLANGEN – Marijn Frank, Suzanne Raes
22.15 uur nagesprek met Suzanne Raes en editor Riekje Ziengs
Gespreksleiding: Walter Stokman

Reserveren
De Academy vertoningen zijn voor DAFF-leden en stemgerechtigden gratis toegankelijk. Opgeven graag via vertoning@daff.org.
DDG leden kunnen op vertoon van hun ledenpas eveneens gratis naar de filmvertoningen. Reserveer je kaartje per film via het Ketelhuis (020 – 6840090).

Dutch Academy For Film
De Dutch Academy For Film (DAFF) is opgericht in 2013 en heeft als doel het bevorderen van de Nederlandse film als wezenlijk bestanddeel van de Nederlandse en Europese cultuur. De Academy kent ruim 300 leden uit alle disciplines in de filmsector. Zij zetten zich, met hun expertise en kennis, in voor het belang van de sector.
Voor het uitreiken van de jaarlijkse filmprijzen is de Dutch Academy For Film een samenwerking aan gegaan met het Nederlands Film Festival. Sinds het Nederlands Film Festival 2015 worden de Gouden Kalveren voor bioscoopspeelfilms en lange documentaires volgens het Academy model uitgereikt.

De DAFF organiseert wekelijkse vertoningen in het Ketelhuis om de stemgerechtigden in de gelegenheid te stellen de films, die meedingen in de Gouden Kalf Competitie, op de best mogelijke wijze te zien. Op groot scherm met optimaal geluid.
Als onderdeel van de Academy vertoningen organiseren we gesprekken met de makers om het inhoudelijke debat over film te stimuleren. Om de uitwisselingen tussen makers onderling te bevorderen, zijn de Academy vertoningen ook toegankelijk voor niet-leden.

Author: DDG

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.