Lancering online platform Animation31

De Nederlandse animatiesector bloeit als nooit tevoren. Naast een aantal grote internationale projecten, films en series in ontwikkeling is er ook veel individueel animatietalent werkzaam als creative in games, virtual reality, medische toepassingen en B2B. 

Animation31 wil een zo volledig mogelijk overzicht bieden van de Nederlandse Animatie & Motion design branche, mensen en bedrijven koppelen en promoten in binnen en buitenland.

Individueel animatietalent en relevante bedrijven kunnen zich gratis aanmelden en gebruik maken van diverse elementen om eigen werk te promoten. Algemeen publiek, instanties en bedrijven kunnen via showreels en informatie kennis nemen van al deze talenten en eenvoudig zelf contact opnemen. Samen kun je dan een idee, product, boodschap via animatie kenbaar te maken. Juist in tijden van crisis kan individuele hulp heel waardevol zijn. Met een klein team kun je snel schakelen en sta je toch samen sterk.

Animation31 is opgericht door animatieregisseur en vormgever Udo Prinsen. Met het platform heeft Prinsen al een lange geschiedenis doorgaan onder diverse namen. Naast zijn werk als regisseur heeft Prinsen altijd sterk gemaakt om de eigen vakgroep bij een breed publiek kenbaar te maken. Hij is nu toe aan een grotere aanpak onder nieuwe naam, die refereert naar onze landcode. Het is zijn ambitie om de rijke, kleurrijke diversiteit van deze branche aan elkaar, maar ook aan een groter, internationaal publiek te verbinden.

Animation31 wordt mede mogelijk gemaakt door het Pictoright Fonds.

Contact
www.animation31.com
info@animation31.com
T +31 6 41 81 83 52 

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.