Investeer in Human, redt een documentaireslot

HUMAN header-logo In Nederland worden veel mooie documentaires gemaakt. Het is geen geheim dat deze sterke traditie veel te danken heeft aan de kleine  omroepen zoals IKON, BOS en Human. De politiek heeft echter besloten deze omroepen op te heffen. Dat brengt de diversiteit van het documentaire-aanbod in gevaar. Bovendien zijn er voor documentairemakers daardoor minder mogelijkheden om de juiste partner voor een project te vinden.

Een veelheid aan ‘loketten’ is voor zoiets subjectiefs als een filmplan een grote zegen. Voor een luttel bedrag kun je helpen één van die ‘loketten’ te behouden.

Human wil een omroep met leden worden. Daarvoor zijn 50.000 leden nodig, een aantal dat bijna is gehaald. Maar nog niet helemaal. Wordt dus lid van Human!
Het is mogelijk met je lidmaatschap direct de documentaires van Human te ondersteunen. Lees meer op www.investeerindocumentaires.nl, of ga direct naar www.investeerinhuman.nl/word-lid-van-human en vink aan dat je in Human documentaires wilt investeren.

Programma’s met braders en raders, boerenzoekers en vakantiegroeters blijven overeind. Laat het kleine en eigenzinnige Human daar niet aan ten onder gaan.

Peter Delpeut (parttime eindredacteur van Human documentaires)

Author: Peter Delpeut

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.