Filmfonds vacature projectbegeleider

Nieuws

Vrijdag 16 mei, 2014

Het Nederlands Filmfonds is een cultuurfonds dat in opdracht van de Rijksoverheid de ontwikkeling, productie en distributie van een divers en kwalitatief hoogstaand filmaanbod in de categorieën speelfilm, documentaire, animatiefilm en filmisch experiment stimuleert. In aanvulling hierop ondersteunt het activiteiten die een gezond filmklimaat in Nederland bevorderen.
Voor het programma New Screen NL is het Filmfonds per direct op zoek naar een: Projectbegeleider talentontwikkeling en animatie 0.8fte
Het takenpakket is gericht op de uitvoering van deelregelingen Ontwikkeling en Realisering voor animatie- en samenwerkingsprojecten op het gebied van talentontwikkeling.

Takenpakket

1. verantwoordelijk voor het volgen van de juiste bestuursrechtelijke procedures en het toetsen van aanvragen aan de hand van de reglementen en protocollen van het Fonds;
2. verzorgt de informatievoorziening naar (potentiële) aanvragers;
3. ondersteunt het Hoofd New Screen NL en de filmconsulent Animatie in alle werkzaamheden, met de nadruk op het proces van beoordeling en advisering, alsmede in een zorgvuldige afwikkeling van aanvragen voor filmproducties en afwerkingsaanvragen na besluitvorming door de directeur/bestuurder;
4. aanspreekpunt voor de talentontwikkelingsprogramma’s: KORT!, One Night Stand en de Oversteek voor aanvragers en samenwerkende organisaties waaronder het Mediafonds en NPO, Ultrakort en Wildcards.
5. is verantwoordelijk voor het digitale dossier en vraagt indien nodig de cruciale documenten op bij de aanvragers;
6. is verantwoordelijk voor het afwikkelen, opschonen en updaten van projecten uit het verleden van zowel het digitale als het papieren archief;
7. zorgt in samenwerking met collega-projectbegeleiders voor een continue bezetting op de verschillende programma’s.
Profiel
Je hebt enkele jaren ervaring in de film- en/of audiovisuele sector en bij voorkeur ook ervaring met subsidieaanvragen. Je hebt een grote voorliefde voor cultuur en met name voor film. Je bent integer, sociaal vaardig, punctueel, accuraat en je hebt een goede schrijfvaardigheid. Collegialiteit vinden we erg belangrijk. Je beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen en een dienstverlenende instelling. Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau, voldoende ervaring met computerprogramma’s zoals Word en Excel en Databases.
Wat biedt het Filmfonds?
Een afwisselende baan in het hart van de Nederlandse filmsector. In ieder geval 4 dagen per week. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Reageren Past bovenstaand profiel bij je, dan kun je schriftelijk reageren kan tot 10 juni 2014: Nederlands Filmfonds, t.a.v. De heer G. van Breemen, Hoofd Financiën & Juridische Zaken,  Amsterdam of mailen naar m.brouwers@filmfonds.nl.
Informatie over de organisatie kun je vinden op www.filmfonds.nl. Voor inlichtingen over de vacature kun je contact opnemen met Marg Brouwers: 020 5707671 of via e-mail: m.brouwers@filmfonds.nl.

Volg DDG

Regisseer jij films of programma's die worden uitgezonden op televisie?

Meld je gratis aan bij auteursrechtenorganisatie VEVAM en ontvang vergoedingen voor je werken!

Sluit je aan bij VEVAM!

Contactgegevens

Dutch Directors Guild
De Lairessestraat 125 sous
1075 HH Amsterdam

kvk: 33298563
tel: +31 (0)6 836 72 215
e-mail: info@directorsguild.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30