CineCrowd opent de deuren!

Op vrijdag 27 februari organiseert CineCrowd een nieuwe inspirerende en informatieve middag in Amsterdam over crowdfunding voor de producenten en makers van films, animaties, documentaires, videoclips, series etc. Crowdfunden is de manier om (een deel van) je film te financieren, free publicity te genereren en publiek op te bouwen. Sinds kort steunen grote fondsen als BKKC, AFK en Fonds1818 je project al tijdens je crowdfund campagne. Hierover vertellen ze je graag meer tijdens de workshop. Meld je aan op www.cinecrowd.nl/workshop.

 

Programma
De sessie start om 14 uur met een korte sessie over de ins and outs van een goede crowdfund campagne door Roel van de Weijer (zakelijk leider van Cinecrowd). Daarna ga je aan de slag en bespreek je met elkaar hoe je een filmproject op een prettige en succesvolle manier onder de aandacht brengt, ook bij eventuele fondsen. Voor een persoonlijk advies is aan het einde van de middag ruimte tijdens de afsluitende borrel om 16.30 uur.
De workshop vind plaats in Lab.111 te Amsterdam.

Aanmelden 
De entree bedraagt 25,-. Heb je al een projectpagina op de CineCrowd website aangemaakt, dan kun je je aanmelden voor de gastenlijst.

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.