Zend je script in voor Het Schrijfpaleis (deadline 24 augustus) dat plaats vindt tijdens het NFF

Stuur je script nog snel in voor lezing in Utrecht of Oostende!

Dit Schrijfpaleis wordt een bijzondere editie, want in het kader van een uitwisseling met het filmfestival in Oostende, worden in samenwerking met het Scenaristengilde, ook Vlaamse scripts gelezen in Nederland en Nederlandse scripts in Vlaanderen. Tevens worden voor Utrecht Vlaamse acteurs uitgenodigd om de scripts te lezen. Houd dus zowel 26 september als 19 september (Filmfestival Oostende) vrij, want misschien word je script wel in Oostende gelezen!

Het Schrijfpaleis biedt je de unieke gelegenheid om je script tot leven te zien komen onder regie van Arno Dierickx. Geselecteerde scripts worden gelezen door Elisa Beuger, Jappe Claes, Maaike Neuville en Matthijs van de Sande Bakhuyzen. Ook is er weer een panel van experts die je verder helpen met tips en adviezen. Zorg dat je script ontdekt wordt! Niet alleen worden drie scripts op die dag voorgedragen, je maakt ook nog kans op een schriftelijke, inhoudelijke reactie van de nieuwe vaste script-editor van Het Schrijfpaleis Mike van Diem!

Deadline voor inzenden is 24 augustus 2014. Je kunt je werk sturen naar schrijfpaleis@vsenv.nl. Het hele script (indien mogelijk), maar in ieder geval een synopsis en een selectie van ± 10 pagina’s die je wilt laten lezen.

Het Schrijfpaleis vindt plaats op vrijdag 26 september tijdens het Nederlands Film Festival in Hoogt 1 in Utrecht. Aanvang 10.00 uur. De online kaartverkoop start op woensdag 27 augustus via www.filmfestival.nl.

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.