Workshop ‘meerstemmig storytelling’ en meer …

De Ontwikkelinstelling Film en AV heeft in samenwerking met partners als het NFF, New Noardic Wave en Netflix een tweetal workshops georganiseerd.

Met het oog op ontwikkelingen van essentiële discussies rondom diversiteit en inclusiviteit in de media en de groeiende vraag naar kwalitatief hoge limited-run series, bieden ze de volgende twee workshops aan:

MEERSTEMMIG STORYTELLING
28 september – 2 oktober 2020

In de workshop Meerstemmig Storytelling wordt met scenaristen, regisseurs, producenten, production designers, cameramensen en iedereen die betrokken is bij het maken en/of vormgeven van een film of av-project op zoek gegaan naar de eigen ‘positionality’. Tijdens deze vierdaagse workshop staan de vragen rondom representatie, diversiteit en inclusie centraal die bij het maken van een film of av-project naar voren komen, en ga je op zoek naar de lens waardoor je naar de wereld kijkt.

Kijk hier voor meer informatie.

Voertaal: Nederlands en Engels (keynotes)
Kosten: 250 euro excl. BTW
Aanmelden: https://filmenav.nl/workshop/meerstemmig-storytelling/
Deadline: extended deadline 3 september 

CREATED BY… A WORKSHOP
26 October – 15 November, 2020

In deze 4 weken durende workshop voor gevorderde schrijvers en schrijver-regisseurs kun je je vaardigheden verbeteren om de creatieve intentie en integriteit van een serie effectief te waarborgen. Je werkt samen met experts van over de hele wereld, waarbij de invalshoek van zowel de internationale als de Nederlandse industrie wordt behandeld.
In deze workshop leer je over het beheren van de writers room, het productieproces en de postproductie tot aan de oplevering. In overeenstemming met de creatieve verwachtingen van partners, productieparameters, ethische normen van fair practise, inclusiviteit en diversiteit, binnen budget en op tijd.

Kijk hier voor meer informatie.

Voertaal: Engels
Kosten: 300 euro excl. BTW
Aanmelden / meer informatie: https://filmenav.nl/workshop/created-by-a-workshop/
Deadline: 12 september 2020

Author: DDG

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.