De Nationale Filmdagen, voor maar 5 euro naar de film

De Nederlandse filmbranche organiseert dit najaar een collectieve promotiecampagne in alle bioscopen en filmtheaters onder de noemer ‘De Nationale Filmdagen’. Deze dagen vinden plaats van 18 t/m 24 september. Bezoekers kunnen gedurende deze periode in heel Nederland voor slechts € 5,- naar alle films.

Na jarenlang gezamenlijke promoties met derde partijen (o.a. ETOS, AH en C1000) te hebben georganiseerd, biedt de sector dit najaar zelf dit cadeautje aan aan de consument. De Nationale Filmdagen zijn een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten (NVB) in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Filmdistributeurs (NVF). De actie is geïnspireerd op het uiterst succesvolle initiatief ‘La Fête du Cinéma’ in Frankrijk.

Tijdens De Nationale Filmdagen willen de bioscopen en filmtheaters het publiek laten zien dat film zich nergens zo laat ervaren als op het grote witte doek. Voor vijf euro kan iedereen gedurende de hele actieperiode naar reguliere filmvoorstellingen.

Bron: persbericht NVB

 

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.