VERS avond: Dieren op de set – 5 maart

Maandag 5 maart vindt er een nieuwe VERS avond plaats. Dit keer met het thema: Dieren op de set.

Eigenlijk staan we er nauwelijks bij stil dat ook dieren acteurs zijn en een grote rol kunnen hebben in een film, serie of reclame. Soms is het dier zelfs het belangrijkste personage. Hier mag dus best eens aandacht aan besteed worden, want hoe zorg je er nu voor dat een hond, paard of varkentje een heus karakter wordt? En hoe regisseer je deze viervoetige filmsterren dan?

Tijdens deze avond zullen Sabine van der Helm en Barbara Bredero alle do’s en don’ts  doornemen over het werken met dieren en wat zij kunnen toevoegen aan een film. Sabine van der Helm heeft haar eigen dierencastingbureau: Catvertise. Haar dieren stelen de show in diverse films, series, reclames en theaterproducties. Barbara Bredero heeft voor haar films, zoals Mees Kees en Morrison krijgt een Zusje, allerlei soorten dieren weten te regisseren.

Het gesprek wordt geleid door (film)journaliste Floortje Smit. De avond wordt afgesloten met een borrel, dus er kan gezellig nagepraat worden!

Een gratis kaartje reserveren doe je via eventbrite. Neem wel je ledenpas mee!

 

Datum: 05 maart 2018
Tijd: 20:00-21:30 + BORREL
Locatie: VondelCS
Toegang: gratis voor VERS en DDG-leden op vertoon van ledenpas (reserveer wel online je gratis kaartje), voor overige geïnteresseerden €5,- .

Author: DDG

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.