Urgente Oproep Creatieve Coalitie

Blog

Vrijdag 24 april, 2020

De overheid heeft noodvoorzieningen in het leven geroepen om mensen die hard in hun portemonnee geraakt worden door de maatregelen om het Corona-virus in te dammen een handje te helpen.

De Creatieve Coalitie, waar DDG deel van uitmaakt, signaleert dat de huidige voorzieningen nog niet goed aansluiten bij de situatie in de cultuursector. De Creatieve Coalitie wil ervoor zorgen dat de achterban niet buiten de boot valt.

Om het probleem in kaart te brengen heeft de Creatieve Coalitie inzicht in jouw situatie nodig. Heb je TOZO of TOGS aangevraagd en gekregen? Of viel je buiten de boot? Laat het weten!

Hoe meer respondenten uit de creatieve sector deze poll invullen, des te beter kan de Creatieve Coalitie onderbouwen welke problemen zich voordoen. En hoe meer munitie er in de lobby gestoken kan worden, munitie die belangrijk is als men rondes langs Kamerleden maakt en met andere influencers praat. Daarom is het van het grootste belang dat de poll in grote getale wordt ingevuld! 

Zeer recent is vernomen dat er dinsdagmiddag 28 april een Kamerdebat Corona en Cultuur is (incl begrotingsbehandeling) en dus zijn de gegevens NU urgent
 

Help de Creatieve Coalitie jou te helpen en doe mee aan de poll.

POLL: DEEL JOUW ERVARING
Volg DDG

Regisseer jij films of programma's die worden uitgezonden op televisie?

Meld je gratis aan bij auteursrechtenorganisatie VEVAM en ontvang vergoedingen voor je werken!

Sluit je aan bij VEVAM!

Contactgegevens

Dutch Directors Guild
De Lairessestraat 125 sous
1075 HH Amsterdam

kvk: 33298563
tel: +31 (0)6 836 72 215
e-mail: info@directorsguild.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30