Op maandagavond 10 juni 2024 organiseren Dutch Directors Guild en Netwerk Scenarioschrijvers Auteursbond in samenwerking met Beeld & Geluid “Kijken met …” in het Ketelhuis in Amsterdam. Tijdens deze avond verwelkomen we een van Nederlands’ grootste en succesvolste makers: Will Koopman. Na afloop is er een borrel om na te praten met je vakgenoten.

Al sinds 1993 produceert en regisseert Will Koopman Nederlands drama en weet daardoor als geen ander hoe de Nederlandse sector zich heeft ontwikkeld in de afgelopen 30 jaar. Films van haar hand, zoals Gooische Vrouwen I en IITerug Naar De Kust en het recente Neem Me Mee, trekken volle bioscoopzalen. Ook bereikt Will een miljoenenpubliek als regisseur en producent van dramaseries als OogappelsDivorceFamilie Kruys en Baantjer.

Aan de hand van film- en seriefragmenten die Will heeft uitgekozen, gaat Jaap Peter Enderlé met haar in gesprek. Ze zullen spreken over de kracht van intuïtie, hoe je de kijker betrokken houdt en het werken met scenaristen en acteurs. En natuurlijk over Gooische Vrouwen dat weer terugkeert op de buis.

Datum: maandag 10 juni 2024
Inloop: 19:15
Programma: 19:30 – 21:00, met borrel na afloop
Locatie: Het Ketelhuis, Amsterdam
Aanmelden: gratis voor leden van de DDG en Netwerk Scenarioschrijvers via link in mail. Wel lid maar geen mail gekregen? Neem contact op via info@directorsguild.nl. Niet-leden kunnen een kaartje kopen via Het Ketelhuis (gratis met Cineville!).

Regisseer jij films of programma's die worden uitgezonden op televisie?

Meld je gratis aan bij auteursrechtenorganisatie VEVAM en ontvang vergoedingen voor je werken!

Sluit je aan bij VEVAM!

Contactgegevens

Dutch Directors Guild
De Lairessestraat 125 sous
1075 HH Amsterdam

kvk: 33298563
tel: +31 (0)6 836 72 215
e-mail: info@directorsguild.nl

Openingstijden:
Het DDG-bureau is telefonisch bereikbaar op:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.00 – 17.00 uur.