Stuur publicaties in voor de Louis Hartlooper Prijs voor de Filmjournalistiek

Winnaars 2013: Rob van Scheers &  Paul Verhoeven en Bor Beekman

Winnaars 2013: Rob van Scheers & Paul Verhoeven en Bor Beekman

De filmcultuur kan niet bestaan zonder goede filmjournalistiek, gedrenkt in bevlogenheid, idealisme, research en historisch besef. Daarom nodigt het Louis Hartlooper Genootschap DDG-leden, filmliefhebbers en (film-)redacties van tijdschriften, kranten, websites en allen die dit betreft uit, om uiterlijk 15 juni 2014 bijzondere publicaties op te sturen die beantwoorden aan de doelstelling van de prijs:

De Louis Hartlooper Prijs voor de Beste Filmpublicatie is bedoeld voor publicaties die een stimulerende bijdrage leveren aan het denken over cinema en aan de verdieping van de Nederlandse filmcultuur. In aanmerking komen alle publicaties van tenminste 500 woorden (boeken, tijdschriften, kranten en/of op het internet).

Scribenten kunnen zelf eigen publicaties (gepubliceerd tussen 15 juni 2013 en 15 juni 2014) insturen, maar ook die van een ander. Je kunt ook verwijzen naar een artikel/serie artikelen of boek. Dit geldt natuurlijk ook voor uitgevers/redacties die eveneens(eigen) publicaties in kunnen sturen of daarnaar kunnen verwijzen.

De uitreiking van de Louis Hartlooper Prijs vindt plaats op 25 september 2014 van 16.00 tot 17.45 tijdens een speciaal jubileumprogramma, met aansluitend de KNF-borrel in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Voor meer informatie (reglementen) kijk op: www.filmjournalistiek.nl. Via deze site kun je artikelen uploaden (via de button ‘Stuur uw artikel in’). Ook kun je het artikel per mail sturen naar brechtje@springhaver.nl of per post naar onderstaand adres.

Het Louis Hartlooper Genootschap
T.a.v. Brechtje van Riel
Springweg 50
3511 VS Utrecht
brechtje@springhaver.nl
Tel: 030-2313789

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.