Stuur publicaties in voor de Louis Hartlooper Prijs voor de Beste Filmpublicatie

Uitnodiging: insturen publicaties voor de Louis Hartlooper Prijs voor de Beste Filmpublicatie

De filmcultuur kan niet bestaan zonder goede filmpublicaties, gedrenkt in bevlogenheid, idealisme, research en historisch besef. Het Louis Hartlooper Genootschap nodigt je dan ook uit uiterlijk 15 juni 2016 bijzondere publicaties op te sturen die beantwoorden aan de doelstelling van de prijs:

De Louis Hartlooper Prijs voor de Beste Filmpublicatie is bedoeld voor publicaties die een stimulerende bijdrage leveren aan het denken over cinema en aan de verdieping van de Nederlandse filmcultuur. In aanmerking komen alle publicaties van tenminste 500 woorden (boeken, tijdschriften, kranten en/of op het internet).

Scribenten kunnen zelf eigen publicaties (gepubliceerd tussen 15 juni 2015 en 15 juni 2016) insturen, maar ook die van een ander. Je kunt ook verwijzen naar een artikel/serie artikelen of boek. Dit geldt natuurlijk ook voor uitgevers/redacties die eveneens (eigen) publicaties in kunnen sturen of daarnaar kunnen verwijzen.

De uitreiking van de Louis Hartlooper Prijs vindt plaats op 22 september 2016 in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Voor meer informatie (reglementen) verwijzen we naar onze website: www.louishartlooperprijs.nl. Via deze site kun je je artikel uploaden (via de button ‘Stuur je artikel in’). Ook kun je het artikel per mail sturen naar judith@springhaver.nl of per post naar onderstaand adres.

Het Louis Hartlooper Genootschap

T.a.v. Judith van den Burg
Springweg 50
3511 VS Utrecht
judith@springhaver.nl
Tel: 030-2313789

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.