Talentontwikkeling en Diversiteit

Talentontwikkeling en Diversiteit – 9 maart

Het Cinemasia Film Festival organiseert  in samenwerking met de Dutch Directors Guild en het Nederlands Filmfonds een paneldiscussie over talentontwikkeling en diversiteit in de Nederlandse film- en televisie-industrie.

Filmmakers en beleidsmakers worden uitgenodigd om te praten over de huidige status van het diversiteitsdebat in de film- en televisie-industrie. Welke initiatieven zijn er genomen en wat zijn de ervaringen hiermee? Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen van de Werkgroep Diversiteit, een samenwerking tussen DDG, FPN, Netwerk Scenarioschrijvers, ACT en OTP? Wat is de status van het beleid van het Nederlands Filmfonds? Wat zijn de ervaringen van FilmLAB, het succesvolle talentprogramma van CinemAsia dat dit jaar haar 8ste editie beleeft?

Sprekers zijn:
Shariff Nasr (regisseur en Werkgroep Diversiteit)
Margo van der Valk (Filmfonds)
Daan Vree (regisseur en producent CinemAsia FilmLAB)

Moderator is Lorna Tee (directeur Cinemasia). De paneldiscussie is met actieve deelname van het publiek. Voertaal is Engels

Iedereen is tevens van harte welkom bij de screening van de FilmLAB 2017 films, voorafgaand aan de bijeenkomst in Kriterion 2, van 15:00 tot 15:30 uur.

De toegang is gratis, reserveren is gewenst via: info@cinemasia.nl

 

Wanneer: donderdag 9 maart
Tijd: 15:30-17:00 uur, paneldiscusie, met voorafgaand:
15:00-15:30 uur, Screening FilmLAB 2017 films
Waar: Kriterion, Roeterstraat 170, Amsterdam

Author: DDG

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. DDG-leden kunnen met korting naar CinemAsia Film Festival | Dutch Directors Guild - […] https://www.directorsguild.nl/talentontwikkeling-en-diversiteit/ […]

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.