Story seminar van Robert McKee van 8 -11 mei 2014 – nog aantal plekken beschikbaar

Sectornieuws

Dinsdag 22 april, 2014

robert_mckee,0Filmproductiemaatschappij Sanset Pictures haalt, in samenwerking met het Nederlands Filmfonds, de Nederlandse vereniging van Cinema-Editors en het Netwerk Scenarioschrijvers, scenario-docent Robert McKee naar Nederland.
McKee geeft in mei 2014 zijn vermaarde 4-daags ‘Story’ seminar en als je nu reageert dan kun je er nog bij zijn. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar! “ McKee is ‘s werelds bekendste en meest gerespecteerde docent in de kunst van storytelling” – Wall Street Journal “McKee’s inzicht en kennis over storytelling is ongeëvenaard” – LA Times
Robert McKee De Amerikaanse Robert McKee (72) was acteur, regisseur en scriptdokter maar kreeg met name als schrijfdocent internationale bekendheid. Zijn boek ‘Story’ geldt als de bijbel onder de scenarioboeken. Een hele generatie schrijvers is door hem opgeleid. Voor de allereerste keer zal het mogelijk zijn het vermaarde ‘Story’ seminar in Amsterdam te volgen. Vier intensieve dagen over de essentie van schrijven en storytelling. Tweeëndertig uur les van één docent. Vier dagen vol nieuwe inzichten, kennis en inspiratie. Voor wie; schrijvers, regisseurs, editors, directors of photography, art directors, producenten, creative producers, film-, tv- en theatermakers, filmacademiestudenten en iedereen die meer wil weten over storytelling.
Data: donderdag 8 t/m zondag 11 mei 2014, dagelijks van 09.00 tot 19.00 uur.
Locatie: OBA (Openbare Bibliotheek), Oosterdokskade 143 te Amsterdam.
Kosten:  € 895  incl. 21%btw
Inschrijving: De inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wacht zeker niet te lang met inschrijven want de belangstelling is groot! Voor het exacte programma en verdere informatie:www.sanset.org of stuur een email naar Sander Veeneman: info@sanset.org.
Kijk ook hier: McKeelowres mov

Volg DDG

Regisseer jij films of programma's die worden uitgezonden op televisie?

Meld je gratis aan bij auteursrechtenorganisatie VEVAM en ontvang vergoedingen voor je werken!

Sluit je aan bij VEVAM!

Contactgegevens

Dutch Directors Guild
De Lairessestraat 125 sous
1075 HH Amsterdam

kvk: 33298563
tel: +31 (0)6 836 72 215
e-mail: info@directorsguild.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30