Story seminar van Robert McKee van 8 -11 mei 2014 – nog aantal plekken beschikbaar

robert_mckee,0Filmproductiemaatschappij Sanset Pictures haalt, in samenwerking met het Nederlands Filmfonds, de Nederlandse vereniging van Cinema-Editors en het Netwerk Scenarioschrijvers, scenario-docent Robert McKee naar Nederland.

McKee geeft in mei 2014 zijn vermaarde 4-daags ‘Story’ seminar en als je nu reageert dan kun je er nog bij zijn. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar! “ McKee is ‘s werelds bekendste en meest gerespecteerde docent in de kunst van storytelling” – Wall Street Journal “McKee’s inzicht en kennis over storytelling is ongeëvenaard” – LA Times

Robert McKee De Amerikaanse Robert McKee (72) was acteur, regisseur en scriptdokter maar kreeg met name als schrijfdocent internationale bekendheid. Zijn boek ‘Story’ geldt als de bijbel onder de scenarioboeken. Een hele generatie schrijvers is door hem opgeleid. Voor de allereerste keer zal het mogelijk zijn het vermaarde ‘Story’ seminar in Amsterdam te volgen. Vier intensieve dagen over de essentie van schrijven en storytelling. Tweeëndertig uur les van één docent. Vier dagen vol nieuwe inzichten, kennis en inspiratie. Voor wie; schrijvers, regisseurs, editors, directors of photography, art directors, producenten, creative producers, film-, tv- en theatermakers, filmacademiestudenten en iedereen die meer wil weten over storytelling.

Data: donderdag 8 t/m zondag 11 mei 2014, dagelijks van 09.00 tot 19.00 uur.

Locatie: OBA (Openbare Bibliotheek), Oosterdokskade 143 te Amsterdam.

Kosten:  € 895  incl. 21%btw

Inschrijving: De inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wacht zeker niet te lang met inschrijven want de belangstelling is groot! Voor het exacte programma en verdere informatie:www.sanset.org of stuur een email naar Sander Veeneman: info@sanset.org.

Kijk ook hier: McKeelowres mov

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.