Seminar Online Video Innovaties

Diverse onderzoeken laten zien dat de kijktijd de laatste jaren sterk afneemt en steeds meer kijkers online video consumeren. Broadcastbedrijven proberen het tij te keren en richten zich nu ook op de online omgeving. Het verdienmodel in het digitale speelveld is echter een andere dan de traditionele broadcastwereld. Hoe gaan bedrijven geld verdienen aan online, terwijl zelfs het grootste videoplatform Youtube nooit winst heeft gemaakt?

Tijdens door Spreekbuis.nl georganiseerde seminar op woensdag 6 september in het Hilversumse Beeld en Geluid laten diverse sprekers de nieuwste mogelijkheden op het gebied van online video zien. Dagvoorzitter Marianne Zwagerman voelt ze vervolgens aan de tand. Hoe kan je met innovatieve toepassingen wél succesvol zijn? De dag wordt afgesloten met een paneldiscussie, waarbij de sprekers met elkaar in discussie gaan.

Het seminar maakt deel uit van Dutch Media Week, een zevendaags evenement waarin media in al hun facetten centraal staan, zowel voor de professional als het grote publiek.

Sprekers tijdens het seminar zijn oa Thomas Engel (the Capitals), Jelle Kolleman (MADE.FOR.DIGITAL), David Behrens (Ping Media), Ralf Verhoef (Angry Bytes), David Robustelli (Capitola)

Het seminar ‘Online Video Innovaties’ is na registratie gratis toegankelijk.
Meer informatie en aanmelden kan via: http://www.dutchmediaweek.nl/online-video-innovaties/ (Let op: Vol=Vol!)

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.