Pitch Private Kitchen

Private Kitchen is een maandelijkse live talkshow vanuit Felix Meritis georganiseerd door het Muziekinstituut MultiMedia (MiMM: www.mimm.nl) in samenwerking met ShortCutz Amsterdam (www.shortcutzamsterdam.com).

Private Kitchen richt zich op Nederlandse mediacomponisten en hun werk. In de eerste aflevering op 11 oktober staat de componist Han Otten (muziek voor o.a. de film Marionette) centraal, bezoeken we de componist Jorrit Kleijnen (muziek voor o.a. de film Gluckauf en de TV-serie Klem) op zijn werkplek en hebben we een Zoom-interview met Tom Holkenborg aka Junkie XL.

Een ander onderdeel in de talkshow is de pitch van regisseurs en/of producers die op zoek zijn naar jonge talentvolle mediacomponisten. Ben je op zoek naar nieuw compositorisch talent voor je nieuwe film, documentaire, commercial of wil je überhaupt kennismaken met nieuwe componisten, neem dan een pitch op met je mobiel (maximaal 2 minuten) en stuur die naar Rens Machielse (info@rensmachielse.nl).

Je pitch wordt dan uitgezonden tijdens de live show en daarna geplaatst op de website en social media van Private Kitchen.

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.