Pitch Private Kitchen

Sectornieuws

Donderdag 10 september, 2020

Private Kitchen is een maandelijkse live talkshow vanuit Felix Meritis georganiseerd door het Muziekinstituut MultiMedia (MiMM: www.mimm.nl) in samenwerking met ShortCutz Amsterdam (www.shortcutzamsterdam.com).

Private Kitchen richt zich op Nederlandse mediacomponisten en hun werk. In de eerste aflevering op 11 oktober staat de componist Han Otten (muziek voor o.a. de film Marionette) centraal, bezoeken we de componist Jorrit Kleijnen (muziek voor o.a. de film Gluckauf en de TV-serie Klem) op zijn werkplek en hebben we een Zoom-interview met Tom Holkenborg aka Junkie XL.

Een ander onderdeel in de talkshow is de pitch van regisseurs en/of producers die op zoek zijn naar jonge talentvolle mediacomponisten. Ben je op zoek naar nieuw compositorisch talent voor je nieuwe film, documentaire, commercial of wil je überhaupt kennismaken met nieuwe componisten, neem dan een pitch op met je mobiel (maximaal 2 minuten) en stuur die naar Rens Machielse (info@rensmachielse.nl).

Je pitch wordt dan uitgezonden tijdens de live show en daarna geplaatst op de website en social media van Private Kitchen.

Volg DDG

Regisseer jij films of programma's die worden uitgezonden op televisie?

Meld je gratis aan bij auteursrechtenorganisatie VEVAM en ontvang vergoedingen voor je werken!

Sluit je aan bij VEVAM!

Contactgegevens

Dutch Directors Guild
De Lairessestraat 125 sous
1075 HH Amsterdam

kvk: 33298563
tel: +31 (0)6 836 72 215
e-mail: info@directorsguild.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30