Oproep vrijplaats voor beginnende scenaristen

OVER DE REGELING
Het Filmfonds startte in 2013 de regeling Vrijplaats beginnende scenaristen in het kader van talentontwikkeling. Via de regeling worden aanvragen voor het schrijven van een treatment of scenario voor fictieprojecten ondersteund. De inhoudelijke kwaliteit en originaliteit van de filmproductie, de gestelde persoonlijke leerdoelen en de motivatie van het werkplan zijn maatgevend. Van de totaalbijdrage is € 8.000 bestemd voor het schrijven en € 2.500 voor begeleiding door een coach.

DEADLINE 2017: 7 MAART
Aanvragen kunnen één keer per jaar door een beginnend scenarist zonder producent worden ingediend op de vastgestelde dag van de deadline. In tegenstelling tot de voorgaande jaren is dit jaar de deadline niet in het najaar, maar op 7 maart 2017. Vanaf 2 januari 2017 staat het aanvraagformulier klaar in het digitale aanvraagsysteem Frame op www.filmfonds.nl, en kan er ingediend worden.

MEER INFORMATIE EN INDIENING
Voor meer informatie en indiening, klik hier (https://www.filmfonds.nl/nl/film-producties/new-screen-nl/ontwikkeling/vrijplaats-voor-scenaristen).

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.