Oorzaken Internationaal Podcastfestival is terug met Makersdag – 2 juni 2023

Sectornieuws

Woensdag 17 mei, 2023

Oorzaken Internationaal Podcastfestival is dit jaar van 1 t/m 11 juni. Het festival presenteert een bomvol programma in Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond in Amsterdam en in Amsterdam Nieuw-West. De Makersdag is op 2 juni. Je kan nu alvast een kaartje bestellen mét early bird-korting.

Makersdag

De Makersdag vindt plaats op 2 juni 2023 van 09.30 tot 18.00 en is een bomvol programma gericht op zowel beginnende podcastmakers als doorgewinterde experts. Leer alles over het maken van een podcast(serie) of een immersief audioproject, over sound design, de beste voice-over en nog veel meer.

Ontmoet eindredacteuren en podcastproducenten, maar ook muzikanten die staan te popelen om jouw podcast van muziek te voorzien. Ook geeft Nancy Updike tijdens deze Makersdag een masterclass! Zij is een van de oprichters van de wereldberoemde podcast This American Life en maakte daarnaast o.a. de hit-serie Serial en onlangs We where three.

Early Bird

Om zeker te zijn van een plekje op deze dag stuur je vóór 1 april 2023 een mail met jouw informatie naar pers@oorzaken.org. Op deze manier bemachtig jij een kaartje met het gereduceerde tarief van €135,- i.p.v. €150,- (incl. BTW).

Oorzaken festival editie 4

Van 1 t/m 4 juni 2023 vindt het festival plaats in en rond Vlaams Culthuurhuis de Brakke Grond in Amsterdam. Daarnaaset zullen er van 7 t/m 11 juni 2023 programma’s zijn bij New Metropolis en het Van Eesterenmuseum in Amsterdam Nieuw-West.

Het programma komt in april online, maar de organisatie verklapt alvast dat de internationale luister-installatie A Mile In My Shoes aanwezig zal zijn, evenals Audiocollectief SCHIK met een voorproefje van haar nieuwe podcastserie.

OORZAKEN

OORZAKEN is een platform voor creatieve audioverhalen voor makers én luisteraars. Bij de Korte Golf Wedstrijd, de Oorzaken Podcast Academy en het Oorzaken Internationaal Podcastfestival maak je kennis met de bijzonderste podcasts, geluidswandelingen en luistervoorstellingen.

 

Bron: OORZAKEN.

Volg DDG

Regisseer jij films of programma's die worden uitgezonden op televisie?

Meld je gratis aan bij auteursrechtenorganisatie VEVAM en ontvang vergoedingen voor je werken!

Sluit je aan bij VEVAM!

Contactgegevens

Dutch Directors Guild
De Lairessestraat 125 sous
1075 HH Amsterdam

kvk: 33298563
tel: +31 (0)6 836 72 215
e-mail: info@directorsguild.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30