Het Nederlands Film Festival (NFF) waardeert alle audiovisuele branche- en vakverenigingen en vindt het belangrijk dat zij actief deelnemen aan het Professionals Programma van het festival. Daarom biedt NFF speciaal voor DDG-leden een kortingsactie aan. Alle leden bestellen nu de Professionals Pas met 40% korting. Je betaalt dan 72 euro i.p.v. de normale prijs van 120 euro.

NFF Professionals Pas
De pas geeft toegang tot het complete openbare programma van het festival, van filmvertoningen en Prof Talks tot de NFF Conferentie. Bij aanschaf van een Professionalspas ontvangen leden ook tijdelijk een kortingscode voor een festivalverblijf bij EYE Hotel Utrecht (let op, op=op).

DDG
De DDG is tijdens het NFF medeorganisator van twee events, hou je mailbox in de gaten voor de uitnodigingen!

Kortingscode
Gebruik de kortingscode die je in je mailbox hebt ontvangen. Wel lid, maar niet gekregen? Mail: info@directorsguild.nl.

Voorverkoop NFF Conferentie | vrijdag 23 september 2022
Na roerige tijden voor onze filmindustrie kijken we reikhalzend uit naar een mooie toekomst. Op vrijdag 23 september 2022 komt de Nederlandse av-industrie samen tijdens de jaarlijkse NFF Conferentie. Uiteenlopende onderwerpen passeren op deze dag de revue. Van diverse case studies tot inclusiviteit en diversiteit, fair practice en duurzaamheid.
> Ga naar het programma en tickets

Voorverkoop NFF Talentdag | maandag 26 september 2022
Samen met diverse partners uit de av-sector heeft NFF de Talentdag van het Professionals Programma vernieuwd! Voor het eerst is het mogelijk voor nieuwe makers om de Nederlandse av-sector te ontmoeten op één dag. Op het NFF Talentplein stellen zij hun prangende vragen aan pioniers uit de Nederlandse filmwereld. Ben jij een nieuwe maker en klaar voor een volgende carrièrestap? Investeer in je toekomst en ga naar de NFF Talentdag!
> Ga naar het programma en tickets

Bron/beeld: NFF / Ramon Mangold

Volg DDG

Regisseer jij films of programma's die worden uitgezonden op televisie?

Meld je gratis aan bij auteursrechtenorganisatie VEVAM en ontvang vergoedingen voor je werken!

Sluit je aan bij VEVAM!

Contactgegevens

Dutch Directors Guild
De Lairessestraat 125 sous
1075 HH Amsterdam

kvk: 33298563
tel: +31 (0)6 836 72 215
e-mail: info@directorsguild.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30