Ontmoet de buren op Scriptbank – korting voor DDG-leden

Nederland en Vlaanderen zijn BesteBuren. We delen een taal en we wonen dicht bij elkaar maar – zoals dat met buren gaat – we ontmoeten elkaar te weinig. Dat is jammer want we hebben elkaar veel te bieden, nu en in de toekomst. Daarom is 2015 het jaar van BesteBuren, een jaar waarin we Vlaams- Nederlandse creativiteit en culturele samenwerking vieren.
Het jaar begint op 8 februari 2015 en eindigt op 14 februari 2016. In het voorjaar staat een ontmoetingsevenement gepland tussen film- en televisiemakers uit beide landen.

Als opmaat  kunnen leden van de Belgische en Nederlandse vakverenigingen van scenaristen en regisseurs gebruik maken van een speciale BesteBuren aanbieding van Scriptbank. De aanbieding geldt voor Scenaristengilde / Netwerk Scenarioschrijvers / Dutch Directors Guild / Unie van Regisseurs.


Wat kun je doen op Scriptbank?

  • gevonden worden door producenten die een bepaald soort schrijver zoeken
  • je nieuwe plannen onder de aandacht brengen van producenten
  • eerder werk laten lezen
  • een regisseur vinden die bij je plan past
  • gevonden worden door regisseurs aan de hand van je profiel of je werk
  • niet-geselecteerde scenario’s opnieuw onder de aandacht brengen
  • je werk laten evalueren door collega’s of scripteditors

Praktische informatie voor makers:

Een jaarabonnement kost € 50. Ben je lid van een van de vakverenigingen dan loopt je abonnement gedurende de hele BesteBuren periode. Vanaf nu geldig tot 14 februari 2016*.

Meld je aan bij www.scriptbank.nl en kies een jaarabonnement. Gebruik vouchercode SBVBEBU15. Deze is vanaf nu geldig tot 14 februari 2016*.

 

* kan ook gebruikt worden als verlenging. Let op: de einddatum wordt na inschrijving met de vouchercode door Scriptbank op 14 februari 2016 gezet. Dat kan technisch niet anders.

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.