NFF: Last Call for Entries 2016 – deadline 1 juni

De deadline van inschrijving voor de 36e editie van het Nederlands Film Festival nadert. Woensdag 1 juni aanstaande is de laatste mogelijkheid om een project in te schrijven voor festivalvertoning en de Gouden Kalf Competitie, NFF Debuut Competitie en het Forum van de Regisseurs.

Eindexamenproducties van Nederlandse film- en kunstacademies kunnen tot 1 juli worden ingeschreven voor de NFF Studenten Competitie.

Overzicht inschrijvingen, reglementen en deadlines

 


 

NFF Interactive Competitie 2016

Het festival wil jonge en gevestigde film- en mediamakers boeien, verbinden en inspireren met het mooiste en beste dat Nederland op het gebied van interactieve projecten te bieden heeft. Na de succesvolle eerste editie in 2015 is er ook dit jaar een competitie.

De Digital Storytelling Competitie heet vanaf nu de NFF Interactive Competitie. Een nieuwe naam die beter aangeeft dat de competitie open staat voor alle projecten uit de wereld van games, virtual reality en interactieve webproducties waarin de grenzen van het lineaire genre opgezocht worden.

Let op: deadline voor INSCHRIJVING is 1 juni 2016. Projecten moeten in première zijn gegaan tussen 1 juli 2015 en 1 juni 2016 óf de première laten plaatsvinden op NFF 2016.

 

Author: DDG

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.