Next Level Writersroom

Op 10 oktober organiseert Scriptbank in samenwerking met AVROTROS, NewBe, VPRO Dorst en Beeld en Geluid een next-level writersroom op de Media Week in Beeld en Geluid. Beginnende makers, afgestudeerd van scenario-, film- en kunstopleidingen kunnen zich hiervoor inschrijven.

In elke writersroom staat een concrete vraag of thema van één van deze partners centraal. In een brainstormsessie met  tien makers per writersroom worden ideeën gegenereerd en besproken. Vervolgens worden drie ideeën in kleine groepjes uitgewerkt en gepitcht aan de omroep of producent. Makers krijgen feedback van de omroep/producent en van elkaar. Er vinden 2 x 2 writersrooms parallel plaats.

Deelnemers maken kennis met brainstormtechnieken, en ontdekken hoe je je eigen en elkaars creativiteit kunt gebruiken om ideeën sterker te maken. Ook leer je met de ogen van een omroep of producent naar je eigen idee te kijken. Door de samenwerking krijg je een idee met wie je een creatieve klik hebt, die je vervolgens met een drankje verder kunt onderzoeken tijdens de netwerkborrel.

Wanneer? Donderdag 10 oktober tussen 13.00 u en 17.00 u.
Waar? Beeld en Geluid, Mediapark, Hilversum
Kosten: €15 Meld je uiterlijk 1 oktober aan via het inschrijfformulier dat je aantreft via onderstaande link.

Meer info: https://www.scriptbank.nl/agenda/107/next-level-writersroom-dutch-media-week/

Author: _admin

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.