Met werktuig PPO investeren in je professionele toekomst

Vanaf nu kunnen werkenden in de culturele en creatieve sectoren een beroep doen op PPO: het werktuig voor permanente professionele ontwikkeling! Jezelf continu professioneel blijven ontwikkelen is belangrijk voor je duurzame inzetbaarheid en verdienvermogen binnen de sector. PPO staat open voor zowel werknemers in loondienst als zelfstandigen en zzp’ers voor aanvragen van een bijdrage voor het mede financieren van hun professionele ontwikkeling.

Op de website www.werktuigppo.nl vind je meer informatie en kan je een aanvraag voor cofinanciering van een ontwikkelplan doen. Naast de cofinanciering (1/3 van de kosten) vanuit PPO wordt ook een bijdrage van de werk/opdrachtgever en de werknemer of zelfstandige verwacht. De gemiddelde doorlooptijd van een aanvraag is drie werkdagen. Je kan zelf kiezen welke vorm van ontwikkelen het beste bij je past. Individueel of collectief, klassiek opleiden of een peer to peer traject? Jij kiest, wij faciliteren.

Op de hoogte blijven over PPO?
Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de PPO nieuwsbrief via een e-mail aan communicatie@platformacct.nl.

Platform ACCT
Werktuig PPO is een project van Platform Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve Toekomst. Platform ACCT is opgericht om de arbeidsmarkt in de culturele en creatieve sector te verbeteren, en zo bij te dragen aan een duurzame, bloeiende en toekomstbestendige culturele en creatieve sector in Nederland. De komende jaren gaat Platform ACCT de initiatieven die zijn voortgekomen uit de Arbeidsmarktagenda verder uitwerken.

Voor meer informatie:
platformacct.nl
werktuigppo.nl

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.