Met korting naar ‘World Building for Movies & Games’

World Building for Movies & Games

Fantastische werelden die je laten geloven in de meest absurde realiteiten: ze zijn belangrijker dan ooit in narratieve media als film en games. Maar hoe komen die werelden tot stand? Hoe en door wie worden ze gebouwd? Men zoekt naar het antwoord samen met een groep wereldvermaarde wereldbouwers. Voor zowel film- als gamemakers is ‘World Building’ een uitdaging die ze steeds beter beheersen.

 

Enkele hoogtepunten uit het programma (compleet schema: http://controlconference.com/track/world-building/ )

  • VFX artist Justin van der Lek –huidige klus: Star Wars Ep. VII– over de werelden die hij hielp creëren voor The Hobbit, Avengers en Dawn of the Planet of The Apes.
  • Tweevoudig Oscar-nominee Jan Roelfs vertelt over zijn production design voor klassiekers als Gattaca
  • Uit Italië: concept artist Edvige Faini opent de dag met een verhaal over haar werk aan de vele blockbusters, van Maleficent tot Edge of Tomorrow en Jupiter Ascending
  • Romke Faber over Immersive Design, een manier van ontwerpen/filmmaken waarbij je onder meer 3D software gebruikt om werelden te creëren die het uitgangspunt vormen voor verhalen.
  • Ook duikt men in de wereld van virtual reality. Hoe zien de virtuele werelden er over tien jaar uit? Bekijk het nú, tijdens het World Building Seminar op 29 september.

Het complete programma vind je op: http://controlconference.com/track/world-building/

DDG-leden krijgen 15% korting op een ticket en betalen slechts €85 i.p.v. €99 (ex. btw). Gebruik de promocode DDGCONCON2015, of klik op deze link: https://concon.paydro.net/event/control-conference/DDGCONCON2015

Dit World Building seminar wordt georganiseerd door het NFF en Control Magazine, het vakblad voor de gamesindustrie, en maakt onderdeel uit van zowel het NFF als Control Conference.

Voor tickets en meer info: controlconference.com

 

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.