Met korting naar New Renaissance Film Festival

New Renaissance Film Festival (NRFF), “One of the UK’s top film festivals” (London METRO, 01.08.16), presenteert 110 films in LAB111 in Amsterdam.

Veel Nederlandse premières, maar ook films die door Sundance of Clermont-Ferrand geselecteerd zijn, worden op dit festival vertoond.

DDG-leden krijgen fikse korting. Zo krijg je bv 50% korting op de festivalpass die toegang geeft tot alle filmvertoningen, waardoor je al voor 15 euro vier dagen lang het festival kunt bezoeken evenals de masterclasses. Voeg daarvoor de Discount/Waiver Code DG 18 toe aan het einde van je bestelling.

Het volledige programma en de ticket informatie kun je vinden op www.nrff.co.uk.

Zondag 4 maart, de dag waarop de Oscars uitgereikt worden, kun je van 13.00 – 15.00 uur een vijftal korte films zien, die allemaal genomineerd zijn voor de Academy Awards, waaronder THE SILENT CHILD  dat het verhaal vertelt van het dove 4 jarige meisje Libby, dat in een wereld van stilte leeft en gebarentaal leert van een bewogen sociaal werkster.
Een gratis drankje of koffie na afloop, is bij de prijs inbegrepen.

Ook LGBTQ films worden op het festival vertoond. Kijk  voor het volledige programma en ticket informatie op website  www.nrff.co.uk.

FESTIVAL PROGRAMME

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.