Ben jij een zzp’er in de culturele en creatieve sector en wil jij je laten adviseren over je pensioen? Vraag dan nu een voucher aan waarmee 75% van de kosten van een onafhankelijk pensioenadviesgesprek worden vergoed!

Zzp’ers kunnen op verschillende manieren sparen voor later. De keuze is reuze en dus ook lastig. Wanneer moet ik beginnen, welke mogelijkheden zijn er, bij welke partij wil ik me aansluiten en wat is genoeg? Heb jij behoefte aan antwoorden op deze vragen? Via Oog voor Impuls kun je als zzp’er in de culturele en creatieve sector nu tijdelijk een voucher voor pensioenadvies aanvragen.

Een aanvraag indienen gaat gemakkelijk en geeft je toegang tot een voucher waarmee bij een Adfiz-adviseur een gesprek kan worden ingepland over de pensioenmogelijkheden die passen bij jouw situatie. Met de voucher wordt 75% van de kosten van dit pensioenadviesgesprek vergoedt, tot maximaal € 600,-. Na goedkeuring van je aanvraag, ontvang je een bevestiging met spelregels, instructies én tips.

De limited edition vouchers worden aangeboden in samen met De Kunst van Later. Het betreft een verlenging van de pilot die op de Dutch Design Week van start ging. Wees er snel bij, want op = op!

Doe hier een aanvraag: dkvlvoucher.oogvoorimpuls.nl

Regisseer jij films of programma's die worden uitgezonden op televisie?

Meld je gratis aan bij auteursrechtenorganisatie VEVAM en ontvang vergoedingen voor je werken!

Sluit je aan bij VEVAM!

Contactgegevens

Dutch Directors Guild
De Lairessestraat 125 sous
1075 HH Amsterdam

kvk: 33298563
tel: +31 (0)6 836 72 215
e-mail: info@directorsguild.nl

Openingstijden:
Het DDG-bureau is telefonisch bereikbaar op:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.00 – 17.00 uur.