Kringcinema 31 mei ‘Broers’ met Q&A

KRINGCINEMA

Kunstenaars Sociëteit De Kring zet i.s.m. Pathé City de Nederlandse film in de schijnwerpers.

Iedere laatste woensdag van de maand programmeert Kunstenaars Sociëteit De Kring i.s.m. Pathé City een bijzondere Nederlandse film.

Doel van deze maandelijkse filmavond is om Nederlandse regisseurs een podium te bieden om aan een breder publiek hun werk te laten zien, inzichten te geven over hun manier van werken en zo de Nederlandse film meer onder de aandacht te brengen. In een nagesprek met actrice, presentatrice Jolanda van den Berg wordt er dieper op de vertoonde film ingegaan.

Eerdere Nederlandse films die werden vertoond op deze Kringcinema waren Quality Time van regisseur Daan Bakker en Waldstille van regisseur Martijn Maria Smits.

De eerstvolgende Kringcinema is op woensdag 31 mei, aanvang 19:00 uur Pathé City. Het betreft een voor-première van de film BROERS inclusief nagesprek met regisseur Bram Schouw.


BROERS
De broers Lukas en Alexander zijn haast tegenpolen van elkaar, maar hun intense band overheerst. De wat verlegen Lukas kijkt op tegen zijn oudere, levenslustige broer en volgt hem overal. Ook als Alexander plotseling naar Frankrijk vertrekt, besluit Lukas met hem mee te gaan. Op hun roadtrip richting het zuiden groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Tijdens een stop in een Frans dorp worden de verschillen tussen de broers echter op een pijnlijke manier blootgelegd, en wordt het duidelijk dat Lukas zijn eigen weg zal moeten kiezen. Een bepalend moment en het begin van zijn zoektocht naar een eigen identiteit.

http://www.baldrfilm.nl/film/broers

Aanvang: 19.00 uur
Locatie: Pathé City, Leidseplein, Amsterdam.
Tickets voor *Kringleden en hun introducés kosten €8,50,
*DDG leden €8,50 *Leden kunnen alleen tickets kopen aan de kassa op vertoon van hun ledenpas. Reguliere tickets €11,50. Reserveren via belbios: 0900-9363

* Deze film is ook toegankelijk voor niet Kringleden.
Kringleden mogen voor een gereduceerd tarief naar binnen en mogen twee introducés voor ditzelfde tarief meenemen op vertoon van hun pas. Na afloop is er de mogelijkheid als publiek om na te praten in aan de bar van De Kring (voor niet leden toegang op vertoon van het bioscoop kaartje).

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.