Kortingsactie voor filmmakers bij ‘Two Jacks’

Two Jacks, geregisseerd door de Britse filmmaker Bernard Rose, gaat op 7 augustus in première in Amsterdam, Rotterdam en Hilversum. Voor regisseurs en producenten is er een speciale 2-voor-1 actie.

Op vertoon van twee speelkaarten met een Jack (boer) aan de kassa van Cinecenter Amsterdam, LantarenVenster in Rotterdam of De Verkadefabriek in Den Bosch, is de tweede entreekaart gratis. De actie geldt alleen op de premièreavond. Neem je DDG-ledenpas mee.

In Two Jacks, gebaseerd op Tolstoj’s Twee Huzaren, komt legendarische regisseur Jack Hussar (Danny Huston) terug naar L.A. om zijn volgende film te financieren. Tijdens een buitensporige avond verleidt hij de adembenemende Diana (Sienna Miler), verstoort enkele chique hollywood feestjes, ontkomt ternauwernood aan arrestatie, om tegen het ochtendgloren all-in te gaan aan de pokertafel. Jaren later komt Jack Hussar Jr. (Danny Hustons echte zoon Jack Huston) naar Hollywood voor de opnames van zijn regie-debuut en Diana (nu gespeeld door Jacqueline Bisset) ziet haar dochter vallen voor de zoon van haar voormalige minnaar. De film toont de strijd van een jongeman om uit de schaduw van zijn vermaarde vader te stappen en geeft daarnaast een kijkje achter de schermen van Hollywood toen en nu.

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.