Inschrijving intervisiegroepen Go Short – deadline 9 juni 2024

Sectornieuws

Donderdag 23 mei, 2024

Geniet je van je werk als filmmaker, maar heb je soms ook het gevoel dat je er alleen voor staat? Sluit je aan bij de intervisiegroep van Go Short om nieuwe inzichten op te doen over je makerschap en een duurzame werkpraktijk voor jezelf te creëren.

Intervisie is een laagdrempelige manier om op gestructureerde wijze te sparren over de onzekerheden van het vak. In een groep van ongeveer 6 tot 8 filmmakers worden praktische vraagstukken besproken die door de makers zelf worden aangedragen. Deelnemers nodigen elkaar al vragend uit tot een scherpe analyse en helpen elkaar om tot nieuwe inzichten komen. Er is altijd een professionele begeleider om de sessies te begeleiden en de voorwaarden voor een veilige, vertrouwelijke omgeving te creëren.

In juli zal er een nieuwe intervisiegroep van start gaan onder begeleiding van Coaching in de Cultuur. Deze groep zal 4 keer bij elkaar komen. Dit zal gebeuren op 16 juli, 16 september,  16 oktober, en 25 november van 9:30 – 12:30 uur.  Deelname kost €450 inclusief btw. Deelnemers kunnen 75% van deze kosten plus reiskosten aanvragen via Het Filmfonds.

Meer informatie is te vinden via de website van Go Short. Inschrijven kan via dit formulier tot uiterlijk 9 juni.

Bron en beeld: Go Short

Regisseer jij films of programma's die worden uitgezonden op televisie?

Meld je gratis aan bij auteursrechtenorganisatie VEVAM en ontvang vergoedingen voor je werken!

Sluit je aan bij VEVAM!

Contactgegevens

Dutch Directors Guild
De Lairessestraat 125 sous
1075 HH Amsterdam

kvk: 33298563
tel: +31 (0)6 836 72 215
e-mail: info@directorsguild.nl

Openingstijden:
Het DDG-bureau is telefonisch bereikbaar op:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.00 – 17.00 uur.