Dutch Directors Guild zoekt een stagiaire communicatie

De Dutch Directors Guild is dé beroepsvereniging voor film- en televisieregisseurs in Nederland en telt meer dan 300 leden. Het doel van de vereniging is het behartigen van de belangen van regisseurs, zowel collectief als individueel. Zo vertegenwoordigt de DDG regisseurs bij omroepen, producenten, fondsen en de politiek, op het gebied van contracten, honorering, auteursrecht en meer. Ook biedt de DDG talloze momenten waarop regisseurs elkaar kunnen ontmoeten en kennis en inspiratie kunnen op doen op ledenavonden, seminars en workshops. Voor de periode half september tot en met half december zoeken wij een enthousiaste, zelfstandige en gemotiveerde stagiaire communicatie die een spin is in het digitale web. Als stagiaire assisteer je de project manager bij haar taken en incidenteel de algemeen secretaris bij beleidskwesties. Je werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit:

  • Het posten van nieuwsberichten op de DDG website.
  • Het assisteren bij het maken en rondsturen van de DDG Nieuwsbrief.
  • Assisteren bij de organisatie van het jaarlijkse DDG seminar dat 30 september plaatsvindt tijdens het Nederlands Film Festival.
  • Uitnodigingen maken voor de maandelijkse ledenavonden en overige bijeenkomsten.
  • Meedenken over een ledenwervingscampagne.
  • Meedenken over advertentie- en sponsorwerving voor website en evenementen.
  • Assisteren waar mogelijk en nodig.

Wij zoeken iemand die woonachtig is in Amsterdam, en die minimaal 32 uur kan besteden aan bovenstaande werkzaamheden. Omdat die werkzaamheden ook in de avonduren kunnen plaatsvinden (o.a. ledenavonden), zoeken wij iemand met een flexibele werkhouding. We bieden een leuke werkplek in de binnenstad van Amsterdam, met veel vrijheid. Je zult de filmsector snel leren kennen. We bieden een stagevergoeding van 200 euro per maand. Geïnteresseerd? Stuur je cv met motivatie per mail naar j.kolkema@directorsguild.nl voor 12 september. Gesprekken zullen in de week van 15 september plaatsvinden.

Author: DDG

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.