DDG, Netwerk en VSenV willen opzetten broodfondsgroep onderzoeken

Veel regisseurs hebben geen arbeidsongeschiktheidsverzekering omdat dit zo ongelooflijk duur is. Om hoge kosten te voorkomen maar toch een financieel vangnet te hebben wanneer je uitvalt door ziekte, is er een aantal jaren geleden het broodfonds bedacht. Het broodfonds is een sociaal vangnet dat je met andere ondernemers opzet en dat gebaseerd is op vertrouwen. In een broodfonds ondersteun je elkaar op vrijwillige en gelijkwaardige basis. De DDG, het Netwerk Scenarioschrijvers en de VSenV willen onderzoeken of het mogelijk is een eigen broodfondsgroep op te zetten.

Om een broodfondsgroep op te zetten heb je minimaal 20 leden nodig en max 50. Er komt eerst een informatieavond waar een korte presentatie wordt gegeven over hoe het broodfonds werkt en waar je je vragen kunt stellen. Na die avond inventariseren we wie er daadwerkelijk geïnteresseerd is om deel te nemen aan het broodfonds en kan het opzetten van een groep beginnen.

Wil je meer weten over het broodfonds? Kijk dan op onderstaande filmpjes waarin alles globaal wordt uitgelegd of kijk op hun website: www.broodfonds.nl

 

Ben je geïnteresseerd en wil je je opgeven voor de broodfondsavond (datum en plek worden later bekend gemaakt) geef dan je naam door aan het bureau van de DDG via info@directorsguild.nl o.v.v. broodfonds.

Author: DDG

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.