DDG & Netwerk Avond met Belgische schrijver-regisseur Bert Scholiers

In het sprankelende CHARLIE EN HANNAH GAAN UIT neemt de Belgische schrijver-regisseur Bert Scholiers de kijker mee van het Antwerpse nachtleven, naar verlaten sneeuwvlaktes tot aan de verre uithoeken van het universum, in het gezelschap van twee laconiek babbelende twintigers. CHARLIE EN HANNAH GAAN UIT is een eigenzinnige, geestige en betoverende film en een ode aan de cinema.

Op 14 mei wordt dit Vlaamse pareltje vertoond op de jaarlijkse avond van het Netwerk Scenarioschrijvers en de Dutch Directors Guild in het Ketelhuis in Amsterdam. Na afloop is er uiteraard een Q&A met Bert Scholiers.

CHARLIE EN HANNAH GAAN UIT was eerder dit jaar te zien op het International Film Festival Rotterdam. En wordt in juni uitgebracht in de Nederlandse filmtheaters.

Kijk hier naar de trailer

Bert Scholiers (1984) schreef eerder het scenario van de film Sprakeloos en de serie Connie & Clyde. De romcom Smoorverliefd kreeg een remake in Nederland. CHARLIE EN HANNAH GAAN UIT is zijn debuut als regisseur.

Toegang: gratis, exclusief voor leden van DDG en het Netwerk Scenarioschrijvers. Na afloop is iedereen van harte welkom voor een borrel aan de bar van Het Ketelhuis.

Zin om te komen? Reserveer je gratis kaartjes via eventbrite. Introducees zijn van harte welkom.

Datum: maandag 14 mei
Locatie: Ketelhuis, Pazzanistraat 4, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: gratis

Author: DDG

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.