Wil je bijpraten met collega’s? Je situatie even aan iemand voorleggen? Of gewoon gezellig borrelen? Kom op maandag 8 november naar het allereerste DDG-CAFÉ in Het Ketelhuis!

DDG-CAFÉ 

Het DDG-CAFÉ lijkt op een ledenavond, maar is kleinschaliger en interactiever: een kleine groep mensen die samenkomt, bestaande uit leden, bestuursleden en het bureau. Onderdeel van het DDG-CAFÉ is de TALK, een open gesprek over een onderwerp dat alle regisseurs aangaat. Deze keer staat de TALK in het teken van Honoraria.

TALK: HONORARIA

Het bureau van de DDG krijgt vaak dezelfde vraag van regisseurs: wat is een passend honorarium? Deze vraag is lastig te beantwoorden, omdat er geen standaardtarieven zijn en er geen prijsafspraken gemaakt mogen worden over salarissen. Tijdens deze avond praten we graag over jullie ervaringen en geven we tips en handvatten. Hoe bepaal je je honorarium? Waar je moet je op letten? Moeten er standaardtarieven komen?

Een moderator leidt het (groeps)gesprek in goede banen en je mag je zelf weten of je luistert of participeert. Dit is het moment om met je collega’s te sparren over hoe je goede honorariumafspraken maakt.

STUUR JE VRAAG IN

Heb je een vraag waar je antwoord op wil? Stuur deze voorafgaand aan het event naar info@directorsguild.nl. Dan zorgen wij ervoor dat hij wordt besproken.

FEEDBACK

De DDG wil graag een beter beeld krijgen van wat er speelt onder regisseurs. Met de feedback die we uit het DDG-CAFÉ halen, kunnen we nog beter inspelen op jullie behoeftes en is het hopelijk voor jullie laagdrempeliger om iets aan te kaarten. Mocht het DDG-CAFÉ een succes zijn, dan gaan we in de toekomst meer edities organiseren, als aanvulling op de bestaande ledenavonden.

PROGRAMMA

19:30 – 20:00 – Inloop
20:00 – 21:30 – Introductie en TALK over honoraria
21:30 – 22:30 – Bijpraten en borrelen

Datum: maandag 8 november 2021
Locatie: Het Ketelhuis, Amsterdam
Toegang: gratis
Leden hebben de aanmeldlink naar Eventbrite ontvangen in hun mailbox. Wil je komen, ben je regisseur, maar geen lid? Mail: info@directorsguild.nl.

Het Ketelhuis hanteert de CoronaCheck app en kan vragen om je officiële identificatiebewijs. 

In het geval van veranderde coronaregels of te weinig animo kan het bestuur besluiten deze editie niet door te laten gaan.

Hopelijk tot maandag 8 november!

Volg DDG

Regisseer jij films of programma's die worden uitgezonden op televisie?

Meld je gratis aan bij auteursrechtenorganisatie VEVAM en ontvang vergoedingen voor je werken!

Sluit je aan bij VEVAM!

Contactgegevens

Dutch Directors Guild
De Lairessestraat 125 sous
1075 HH Amsterdam

kvk: 33298563
tel: +31 (0)6 836 72 215
e-mail: info@directorsguild.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:30 – 17:30