DAFF vertoningen in Ketelhuis op 30 mei en 6 juni

De Dutch Academy For Film presenteert i.h.k.v. de Academy vertoningen Gouden Kalf 2016, de komende maandagen in het Ketelhuis filmvertoningen met nagesprekken:

Programma 30 mei
19.00 uur JHERONIMUS BOSCH, TOUCHED BY THE DEVIL – Pieter van Huystee
20.30 uur gesprek met Pieter van Huystee
21.00 uur DANIELE GATTI, OUVERTURE VOOR EEN DIRIGENT – Carmen Cobos
22.20 uur gesprek met Carmen Cobos

Programma 6 juni
19.00 uur DE MISSIE – Robert Oey
20.30 uur nagesprek met Robert Oey
21.00 uur FULL CONTACT – David Verbeek

Reserveren
De Academy vertoningen zijn voor DAFF-leden en stemgerechtigden gratis toegankelijk. Opgeven graag via vertoning@daff.org.
Ook DDG-leden kunnen op vertoon van hun ledenpas gratis naar de filmvoorstellingen. Voor andere geïnteresseerden zijn kaartjes per film te reserveren via het Ketelhuis (020 – 6840090).

 

Dutch Academy For Film
De Dutch Academy For Film (DAFF) is opgericht in 2013 en heeft als doel het bevorderen van de Nederlandse film als wezenlijk bestanddeel van de Nederlandse en Europese cultuur. De Academy kent ruim 300 leden uit alle disciplines in de filmsector. Zij zetten zich, met hun expertise en kennis, in voor het belang van de sector.
Voor het uitreiken van de jaarlijkse filmprijzen is de Dutch Academy For Film een samenwerking aan gegaan met het Nederlands Film Festival. Sinds het Nederlands Film Festival 2015 worden de Gouden Kalveren voor bioscoopspeelfilms en lange documentaires volgens het Academy model uitgereikt.

De DAFF organiseert wekelijkse vertoningen in het Ketelhuis om de stemgerechtigden in de gelegenheid te stellen de films, die meedingen in de Gouden Kalf Competitie, op de best mogelijke wijze te zien. Op groot scherm met optimaal geluid.
Als onderdeel van de Academy vertoningen organiseren we gesprekken met de makers om
het inhoudelijke debat over film te stimuleren. Om de uitwisselingen tussen makers onderling te bevorderen, zijn de Academy vertoningen ook toegankelijk voor niet-leden.

Author: DDG

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.