DAFF vertoningen in Ketelhuis – 2 mei

De Dutch Academy For Film presenteert i.h.k.v. de Academy vertoningen Gouden Kalf 2016, op maandag 2 mei twee films in het Ketelhuis, met Q&A met actrice Thekla Reuten. De avond is gratis toegankelijk voor DDG leden, op vertoon van ledenpas.

Programma 2 mei

19.00 uur DE REÜNIE – Menno Meyjes

20.40 uur gesprek met Thekla Reuten (actrice in beide films)

21.05 uur pauze

21.15 uur SCHONE HANDEN – Tjebbo Penning

Gespreksleiding: Marieke van der Pol

 

Reserveren

De Academy vertoningen zijn voor DAFF-leden en DDG-leden, op vertoon van hun ledenpas, gratis toegankelijk.
Voor andere geïnteresseerden zijn kaartjes per film te reserveren via het Ketelhuis (020 – 6840090).

Dutch Academy For Film De Dutch Academy For Film (DAFF) is opgericht in 2013 en heeft als doel het bevorderen van de Nederlandse film als wezenlijk bestanddeel van de Nederlandse en Europese cultuur. De Academy kent ruim 300 leden uit alle disciplines in de filmsector. Zij zetten zich, met hun expertise en kennis, in voor het belang van de sector. Voor het uitreiken van de jaarlijkse filmprijzen is de Dutch Academy For Film een samenwerking aan gegaan met het Nederlands Film Festival. Sinds het Nederlands Film Festival 2015 worden de Gouden Kalveren voor bioscoopspeelfilms en lange documentaires volgens het Academy model uitgereikt.

De DAFF organiseert wekelijkse vertoningen in het Ketelhuis om de stemgerechtigden in de gelegenheid te stellen de films, die meedingen in de Gouden Kalf Competitie, op de best mogelijke wijze te zien. Op groot scherm met optimaal geluid. Als onderdeel van de Academy vertoningen organiseren we gesprekken met de makers om het inhoudelijke debat over film te stimuleren. Om de uitwisselingen tussen makers onderling te bevorderen, zijn de Academy vertoningen ook toegankelijk voor niet-leden.

 

Still uit: De Reünie, regie Menno Meyjes

Author: DDG

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.