‘Bloedlink’ opent Nederlands Film Festival 2014

Bloedlink, de nieuwe film van regisseur en DDG-lid Joram Lürsen gaat op 24 september in première als openingsfilm van het Nederlands Film Festival. De thriller naar een scenario van Frank Ketelaar, met in de hoofdrollen Tygo Gernandt, Sarah Chronis en Marwan Kenzari, beleeft zijn première in TivoliVredenburg.

In Bloedlink besluiten ex-gedetineerden Rico (Kenzari) en Victor (Gernandt) om de 25-jarige Laura (Chronis) te ontvoeren. Het moet de slag van hun leven worden en na de ontvoering starten al snel de onderhandelingen met Laura’s rijke vader. Maar gaandeweg verschuift de onderlinge machtsverhouding tussen Laura en haar kidnappers in hoog tempo. Wie is eigenlijk de dader en wie het slachtoffer?

Joram Lürsen liet in een reactie aan de DDG weten zeer verheugd te zijn:

 

“Het is fantastisch nieuws dat mijn nieuwe film als openingsfilm is uitgekozen. Een compacte spannende film met geweldige acteurs. Dat wil je wel zien na al die speeches.”

 

Tegelijkertijd met de première in TivoliVredenburg is Bloedlink in meerdere bioscopen te zien tijdens het Nederlands Film Festival. De film gaat landelijk in première op 25 september.

Het festival vindt plaats van woensdag 24 september tot en met vrijdag 3 oktober in Utrecht. Meer informatie vind je op de website van het Nederlands Film Festival.

 

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.