Ben jij mijn Filmdate?

Soms zit je op een punt in je carrière dat je toe bent aan iets nieuws. Je weet wat je in huis hebt, maar je wilt graag eens een andere kant van jezelf aan bod laten komen. Om andere stappen te zetten heb je andere mensen nodig. Daarom organiseert de Dutch Directors Guild in samenwerking met Scriptbank en het Netwerk Scenarioschrijvers op 2 november een middag die helemaal om nieuwe ontmoetingen en nieuwe plannen draait. Voor regisseurs, scenarioschrijvers en producenten. Met zowel individuele speeddates als  gesprekken in kleine groepen.

De insteek is breed: lange speelfilm of juist KORT!, webseries of televisieseries, telefilms, documentaires, maar denk ook aan podcasts. Stel je in op twee intensieve ontmoetingsrondes waarbij je ongegeneerd je eigen ambities naar voren kunt brengen of kunt ontdekken waar nieuwe kansen liggen.

Na je inschrijving wordt een selectie gemaakt om gelijke aantallen scenaristen, regisseurs, en producenten te kunnen indelen. Wees er snel bij, maar uiterlijk vrijdag oktober!


Datum:
vrijdag 2 november a.s.
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur
Locatie: VondelCS, Vondelpark 3, Amsterdam

Leden van de Dutch Directors Guild betalen €22,50 in plaats van €42,50 inclusief netwerkborrel na afloop.

Meld je aan>> https://www.scriptbank.nl/agenda/95/ben-jij-mijn-filmdate/

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.