BBP Light organiseert Kino Flo Seminar

Op 10 en 11 september organiseert BBP Light in samenwerking met Kino Flo Lighting Systems het seminar:

De introductie True Match Firmware 4.0 met Camera Lut, Color Space, CIE en FX.

Tijdens dit seminar zal Mr. Frieder Hochheim (directeur en oprichter Kino Flo) diepgaand ingaan op de nieuwste Kino Flo Firmware 4.0. en het belang van de aanwezigheid van 2 white chips, belangrijk voor de Skintones, in deze Kino Flo LED armaturen.

De geavanceerde kleur Science LED-technologie, bevat nieuwe functies zoals Camera LUT, kleur en de nieuwe firmware functies Space, CIE xy en FX (Effecten) DMX-regeling.

De Camera LUT is een manier om Kino Flo LED-armaturen met het witpunt van de camera te harmoniseren. Kino Flo heeft deze techniek in huis ontwikkeld en is daar uniek in!

Camera instellingen zijn op dit moment al beschikbaar voor de Arri Alexa, Sony Venice, Panavision DXL, Panasonic Varicam en er zullen nog veel meer camera instellingen volgen.

Color Space definieert de RGB-kleurruimte als een middel om kleurpunten met elkaar te vergelijken tussen fabrikanten. Het definiëren van de kleurruimte elimineert het gokken tijdens de post-productie workflow en kleurgradatie. De opties voor kleurruimte zijn: rec 709/sRGB, P3 D65, rec 2020, ESTA E1.54.

De CIE xy-modus bepaalt de kleur die wordt weergegeven door de CIE xy-coördinaten. Met het gebruik van een kleurmeter zoals de Sekonic C-800 kan de gebruiker bijvoorbeeld een CIE xy-aflezing van een lichtbron van een andere fabrikant die een CIE xy functie heeft en voert de CIE xy coördinaten in een Kino Flo LED-armatuur om een vergelijkbare kleur te krijgen.

FX (Effecten) DMX-besturing is nu beschikbaar voor populaire effecten zoals Candle, Fire, TV, Police, Lightning, Paparazzi, Pulse en Scroll.  Eenmaal op het gewenste effect, zijn er diverse pre-sets en parameters die handmatig kunnen of via DMX-besturing worden gewijzigd.

Wanneer: 10 September en 11 September 2019.

Doelgroep: Directors of Photography, Regisseurs, Gaffers, Lighting Cameramen, Videomakers en Studenten met gerelateerde beroepsopleidingen.

Locaties
Dinsdag 10 September 2019
Ochtend:
9.30u – 12.00u Het Licht, H.J.E. Wenckebachweg 173 Amsterdam
Middag: 14.30u – 17.00u Lux & Co, Van der Madeweg 5A Amsterdam / Duivendrecht

Woensdag 11 September 2019
Ochtend:
9.30u – 12.00u Lichtmacht / Studio Honingstraat, Honingstraat 14B Hilversum
Middag: 14.00u – 16.30u Lichtmacht / Studio Honingstraat, Honingstraat 14B Hilversum

Toegang: Gratis (Geen aanmelding nodig, het seminar is vrij toegankelijk)

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.