Gezocht: adviseur Non-Fictie Transmedia

Het Mediafonds, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en het Nederlands Filmfonds hebben een vacature voor een adviseur voor de gezamenlijke Non-Fictie Transmedia regeling.

De Non-Fictie Transmediaregeling is een subsidieregeling waarmee de fondsen nieuwe vormen van documentaire maken en storytelling stimuleren. Binnen dit samenwerkingsproject is voor 2016 door de drie fondsen een totaalbedrag van € 750.000 beschikbaar gesteld voor de ontwikkeling en realisering van projecten met artistieke kwaliteit, die de grenzen van het lineaire documentaire genre onderzoeken en een maatschappelijk relevant onderwerp hebben. De drie fondsen willen met deze regeling projecten met artistieke kwaliteit binnen het interdisciplinaire medialandschap stimuleren, alsmede cross-overs en innovatie bevorderen bij producties waarin filmische elementen, vormgeving en e-cultuur samen komen.

Voorstellen worden beoordeeld door een vaste commissie bestaande uit vier adviseurs. In 2016 vinden drie rondes plaats. Kandidaten beschikken over deskundigheid op het gebied van transmediale producties, nieuwe vormen van storytelling, interactie-ontwerp en community building

Adviescommissieleden worden aangesteld voor een termijn van een jaar. Voor hun geleverde inspanningen ontvangen zij een bescheiden vergoeding. Cv’s voorzien van een korte motivatie kunnen tot 21 januari 2016 per e-mail gestuurd worden naar j.vanballegooijen@stimuleringsfonds.nl o.v.v. adviescommissie commissie Transmedia.

Author: DDG

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.