ACT organiseert College Auteursrechten

Woensdag 17 mei
20:00 – 21:30 | LAB111

Zo, het is alweer mei. Je hebt natuurlijk al braaf belastingaangifte gedaan; nu weet je weer precies wat je waard bent. En, valt het mee? Misschien laat je wel geld liggen…

Want wist je dat jouw auteursrechten geld waard zijn? 

Het valt ons op dat veel filmmakers nog steeds niet goed weten wat auteursrecht betekent. Of: wat je ermee kunt. Hoe het je werk (je eigendom) beschermt.

Ben jij al jarenlang werkzaam in de film en tv en wil je het nu eindelijk eens goed uitgelegd krijgen? Of kom jij net van school en denk je vaak dat jij de enige bent die niets van auteursrecht snapt?

Kom dan op woensdag 17 mei (van 20:00 u – 21:30 u) naar een college over auteursrechten in LAB11. Met bekende makers als schrijver Robert Alberdingk Thijm en regisseur Esmé Lammers en NORMA-jurist Joey Cramer. De presentatie is in handen van Sieger Sloot.

We zullen met voorbeelden uit de praktijk komen én alle juridische vragen beantwoorden. En vergeet niet pen en papier mee te nemen. Want een college blijft een college. De toegang is gratis. En na afloop is er natuurlijk een borrel.

Praktisch
Wanneer: woensdag 17 mei
Tijd: 20:00 – 21:30
Waar: LAB111 (Arie Biemondstraat 111, Amsterdam)
Kosten: gratis
Aanmelden: via deze link.

 

Je auteursrechten – je kúnt er geld mee verdienen; je moet alleen even weten hoe.

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.