Schrijfpaleis 13 januari

schrijfpaleisHet Schrijfpaleis is dé plek voor scenarioschrijvers en regisseurs om hun script te laten lezen door gerenommeerde acteurs. Voor de bijeenkomst van 13 januari in EYE treedt Michiel ten Horn (De Ontmaagding van Eva van End) op als gastregisseur.

Tijdens het Schrijfpaleis wordt, onder leiding van vaste presentator Moniek Kramer, een drietal scripts gelezen – scripts die nog volop in ontwikkeling zijn. Het panel van experts, met onder meer Judith Hees (Eyeworks) en Claire van Daal (Nederlands Film Festival), geeft opbouwende kritiek op het script alsmede tips voor de realisering ervan.

Met dit keer drie mooie scripts: Hagedissenhuid van Bodil de la Parra, Vrij van Laura van Dijk en De Roof van Europa van Maaike Geertsma.

Ze worden gelezen door Raymond Thiry, Daniel Boissevain, Fockeline Ouwerkerk en Jim Deddes onder regie van Michiel ten Horn.

Kaartjes: Wil je er bij zijn: klik dan hier  en kijk in het rechtermenu onder Vertoningsdata. Klik daarna op de blauwe knop Koop Tickets (kaarten à  € 5,-). Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus bestel tijdig!

Online prijs
Regulier: € 5,00

Author: DDG

Share This Post On

Commentaar, vraag, of antwoord? Draag bij!